Clébson Fontoura Souto Sao Raimundo видео, историја трансфера и статистика - SofaScore.com
clebson-fontoura-souto
Clébson Fontoura Souto
Примати обавештења о овом играчу
0 пратилацa

BR
BRA

Националност

36

25. сеп 1983.

F

Позиција

Мечеви

Clébson Fontoura Souto