• Бејзбол
  • Jake Petricka No team видео, историја трансфера и статистика - SofaScore

petricka-jake
Jake Petricka
no-team

No team

US
USA

Националност

33

5. јун 1988.

193 cm

Висина

P

Позиција

32

Број на дресу

Мечеви

Loading...

Jake Petricka